Rond

Rechthoekig

Vierkant

Ovaal

Etiket-op-rol_NEW

Doming stickers bestellen? Domingstickers zijn Vinylstickers, welke worden voorzien van een sterke, krasvrije kunsthars (epoxy) toplaag. De domingstickers zijn kras- en water-bestendig en vormen een luxe toevoeging aan een product.

 • Materiaal: zelfklevende PVC folie in wit of chrome, v.z.v. kunsthars toploaag
 • Bedrukking: inktjet, full color UV
 • Aantal kleuren: full colour
 • Toepassing: indoor en outdoor
 • Afwerking: schoon-en contoursnijden

Domingstickers zijn (nog) niet via de webshop te bestellen; neem voor prijzen en mogelijkheden contact met ons op.

Snijtekst stickers bestellen? Snijteksten of plotstickers worden vervaardigt uit folie, welke in de meeste kleuren op voorraad hebben. Plotstickers zijn uitermate geschikt voor acties, denk daarbij bijvoorbeeld aan een aanbieding op uw winkelruit of het beplakken van deuren, auto’s, boten, muren.

 • Materiaal: zelfklevende PVC folie in alle denkbare kleuren
 • Toepassing: indoor en outdoor
 • Afwerking: schoon-en contoursnijden, lamineren

Snijteksten zijn (nog) niet via de webshop te bestellen; neem voor prijzen en mogelijkheden contact met ons op.

Materiaalsoorten stickers

Stel je eigen gepersonaliseerde stickers van top- kwaliteit samen!  Onze Vinylstickers (voor outdoor gebruik) zijn altijd perfect gesneden, makkelijk om op te plakken en natuurlijk waterproof. Deze stickers zijn ideaal om op je auto, motor, schrift, je mobiel of andere plaatsen te plakken! Papieren stickers (voor indoor gebruik) zijn uiteraard ook te bestellen; de kosten hiervoor zijn hetzelfde.

Outdoor vinyl stickers bestellen? Vinylstickers worden gedrukt of geprint op zelfklevend, watervast PVC en kunnen in alle soorten en maten worden besteld.

 • Materiaal: zelfklevende PVC folie in wit met grijze lijmlaag of transparant
 • Bedrukking: zeefdruk, off-set, inktjet, full color UV en Latex
 • Toepassing: indoor en outdoor
 • Afwerking: schoon-en contoursnijdenIndoor papier stickers bestellen? Indoorstickers worden gedrukt of geprint op zelfklevend papier en kunnen in alle soorten en maten worden besteld.
 • Materiaal: zelfklevend papier in wit
 • Bedrukking: zeefdruk, off-set, inktjet, full color UV en Latex
 • Toepassing: indoor
 • Afwerking: schoon-en contoursnijdenGroot formaat stickers bestellen Techniek: Zeefdruk / Inkjet

Stickers bestellen

Stickers bestellen bij Topsticker.nl is erg eenvoudig. U kunt veilig en snel bestellen in niet meer dan vier stappen!

Stap 1: Type stickers selecteren

In stap 1 kiest u uw stickers en de stickereigenschappen zoals het type stickers, de vorm en de kleur van de stickers. U krijgt vervolgens een prijsoverzicht van de geselecteerde stickers die u wilt bestellen. Om verder te gaan met stickers bestellen klikt u vervolgens op ‘verder’.

Stap 2: Inloggen | Uw gegevens

Het voordeel van Topsticker is dat u bij het bestellen van stickers niet eerst een account met loginnaam hoeft aan te maken. U kunt de stickers gewoon bestellen door uw gegevens in te vullen. In stap 2 wordt eerst de keus gemaakt tussen zakelijk en particulier. Bij een zakelijke bestelling dient de bedrijfsnaam en het BTW nummer te worden ingevuld. Nadat u uw NAW gegevens heeft ingevuld, kunt u in stap 2 ook een betaalmethode selecteren. Voor particulieren is dat IDeal of PayPal. Voor zakelijke klanten is dit IDeal, PayPal of een factuur per mail (deze kost € 5,- extra). Wanneer alle gegevens zijn ingevuld, kunt u op ‘verder’ klikken, om verder te gaan met het bestellen van stickers.

Stap 3: Bestand uploaden

Om uw bestelling te drukken, hebben we een bestand nodig van uw ontwerp. Op deze pagina vindt u de aanleverspecificaties. Er zijn 2 manieren om uw ontwerpbestand naar ons te sturen:

 1. Bestanden kleiner dan 10 MB:Uploaden tijdens het bestelproces.
 2. Bestanden groter dan 10 MB:Verstuur het bestand na het afronden van uw bestelling via bijvoorbeeld yousendit.com of WeTransfer.com naar [email protected] o.v.v. uw factuurnummer.

Lukt het uploaden van bestanden niet? Neemt u dan contact op met onze helpdesk. Zij helpen u graag. Klik vervolgens op ‘bestand uploaden’, ook wanneer u het bestand later wilt toevoegen.

Stap 4: Afrekenen

Afhankelijk van de geselceteerde betaalmethode, kunt u uw bestelling in stap 4 afrekenen met IDeal of PayPal. Wanneer u voor een factuur per mail heeft gekozen, slaat u deze stap over. Bij IDeal wordt u naar een pagina van uw bank geleid. Bij PayPal doet u de betaling in een PayPal omgeving. Wanneer de betaling is afgerond, is uw bestelling compleet en heeft u stickers besteld.

Stap 5: Bestelling compleet

Op de laatste pagina (stap 5) krijgt u de mogelijkheid om alvast de factuur in PDF formaat te bekijken of downloaden. U krijgt de factuur ook per mail toegestuurd.

Helpdesk

Heeft u verder nog vragen bij het bestellen van stickers? Bekijk de veelgestelde vragen. Of mail onze helpdesk. U krijgt zo snel mogelijk, maar altijd binnen 24 uur antwoord. [/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]