Domingstickers zijn feitelijk ‘gewone’ vinylstickers, maar dan voorzien van een extra laagje, namelijk een transparante Epoxyhars.

Hierdoor ontstaat een dikkere, bolle stickers met een fantastisch 3D-effect! Superchique voor op bijvoorbeeld auto’s, PC-behuizingen en apparatuur.

Voordelen van een domingsticker

  • Zeer luxe uitstraling door 3D-effect
  • Geschikt voor binnen- en buitengebruik
  • Full color te bedruken

Net als vinyl stickers zijn domingstickers weerbestendig, waardoor je de mogelijkheid hebt ze zowel binnen als buiten te gebruiken. Tevens zijn ze bestand tegen agressieve stoffen door de harslaag op de stickers. Deze harslaag zorgt ervoor dat de stickers erg stug zijn en heel goed tegen een stootje kunnen. Het nadeel hiervan is dat de domingstickers alleen goed op een volledig vlakke ondergrond blijven plakken.

Wist je dat domingstickers vooral worden ingezet als promotie van een merk of product, omdat ze erg opvallen in vergelijking met andere stickersoorten? Daarom worden ze vaak gedrukt met een bedrijfslogo of een bedrijfsnaam.

Je kunt domingstickers (nog) niet rechtstreeks via onze website bestellen, maar we maken graag een vrijblijvende offerte voor je!